MOR is een energieke, strakke, semi-professionele rockband uit Maarn.
Zanger Henk “The Singing Janitor” Snellen en gitarist Tino “Bonsz” Boersen wonen al zolang in Maarn dat ze niet beter meer weten.
Drummer Eric "Loeistrak" van Tellingen en bassist Rolf "Vingervlug" Koning hebben hun roots in Zeist. Ze zijn niet oud (ook niet jong), maar ze rocken als de besten.
 
MOR komt graag bij je spelen: in je kroeg, op je feest of op je festival. MOR speelt in de klassieke 4mans-rockformatie: zang, gitaar, bas en drums. Lekker flexibel en compact. Mag het knallen? Dan zal het knallen. Het dak gaat er af!
Masters of Oldskool Rock
Rockcovers van Pearl Jam, Rolling Stones, U2 en Herman Brood en meer. Knallende hits, de lekkerste classics en het beste uit rockgeschiedenis. Voor ieder wat wils! Optredens van MOR zitten vol aanstekelijk enthousiasme, plezier en natuurlijk onwijs lekkere muziek. Dat is gegarandeerd voetjes van de vloer en lekker meezingen.
 
Techniek, communicatie en informatie
MOR heeft een eigen licht- en geluidssysteem (tot max. 150 personen). 
De band voelt zich natuurlijk thuis op het podium maar is daarnaast ook  gemakkelijk op te stellen in kleinere ruimtes. MOR is flexibel en denkt graag mee met je mee.
 
Een standaard set van MOR duurt 3x45 minuten. Als je wilt spelen we tegen een kleine meerprijs een extra 4e set.

Boek ons

Facebook
Facebook
Instagram